Hada Labo Gokujyun Moisture Milk contains 3 kinds of hyaluronic acid, a powerful humectant, which is an ingredient that sits on the top layer of your skin, draws in moisture, slowing it from evaporating, and therefore keeping skin hydrated. Jakarta Barat JelitaJelita (112) Tambah ke Wishlist. She had this long time passion about beauty and she can spend whole day talking about beauty product she tried. Have you tried Hada Labo variant? Gokujyun Ultimate Moisturizing Face Wash; Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion (kulit normal ke berminyak) atau Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion (kulit normal ke kering) Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk; Urutan pemakaian produk Hada Labo untuk malam hari atau setelah bermakeup adalah: Gokujyun Ultimate Moisturizing Cleansing Oil Well, to be honest, I wasn't among them until early 2013. It's free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances. Cara Penggunaan : Digunakan setelah moisturizing lotion. HADA LABO Goku-Jyun Milk review. Welcome back to my beauty blogg Aku mau review produk skincare yang sudah sering aku pakai dan menjadi My Holy Grail ku dari tahun sebelumnya. The directions say to “gently massage” about a dime-sized amount on your face and neck. 4-5 months probably is good enough. Hada Labo Gokujyun . Apply a pea-size amount into palm and work into lather. Review Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Face Mist Cleansing Oil Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Face Mist & Cleansing Oil. Home Brand: Hada Labo Review: Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion Review: Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion Aldila Kun Condroweni September 05, 2012. Kab. Menurutku ini sih pelembabnya yang dipake setelah Moisturizing Lotion nya. Berfungsi sebagai hydrating toner, mengunci kelembapan di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik. Hada Labo Gokujyun - Ultimate Moisturizing Milk dibuat dari bahan-bahan natural, free of fragrances, mineral oil, alkohol, dan colorant. Diperkaya dengan tiga jenis hyaluronic acid, kabarnya Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk sangat efektif untuk melembapkan kulit wajah. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Cream. Tuangkan hada labo gokujyun ultimate moisturizing milk pada telapak tangan secukupnya, kemudian usapkan secara merata di seluruh wajah hingga meresap. Tapi tetep ya, kalau habis cuci muka sebaiknya langsung oles pelembap wajah. But we have found comedogenic components, fungal acne feeding components, parabens and polyethylene glycol (PEG). Hada Labo Gokujyun - Ultimate Moisturizing Milk, moisturizer dengan Super Hyaluronic Acid Hydrating Milk, berbahan dasar air dan susu, menyediakan kelembaban ekstra yang dibutuhkan kulit. Some tips from the Hada Labo themselves said that for better moisture, you better use the Hada Labo Goku-jyun Serum before applying this milk, and apply another layer of Hada Labo Goku-jyun Ultimate Moisturizing Cream afterwards. Not as watery as the Lotion. Hada Labo Gokujyun Alpha Ultimate Anti Aging Essence. first, contains High Purity Arbutin is extracted from bearberry plant to brighten skin and black blemishes, make skin look clear and bright. This liquid really has light texture and drips easily. Deskripsi Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk 100ml. Padahal aku kan pakenya yang acne series. Gently massage onto face, using circular motions. BAAAAMMMMMM!!! But we have found harmful alcohols and parabens. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Essence. Product Overview Ingredients Table Customer Reviews Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk contains 19 ingredients. So, bisa dibilang ini mini skincare routine aku yang tentunya tiap hari selalu aku pakai. Kulit akan terasa lebih halus, lembut dan tetap elastis. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk merupakan produk pelembap yang memiliki 3 jenis hyaluronic acid. Once you apply on your face, it doesn't have any color or even cover anything. Since this product isn't a domestic brand, it's best when we pay more attention to the products that has passed the test from BPOM Indonesia (Badan Pengawasan Obat-obatan dan Makanan). KOMPOSISI : Water, hydrogenated poly, caprylic/capric, PEG-10, methyl glucose ether, PEG-20 sorbitan stearate, glyceryl stearate, dimethicone, … Sedangkan jenis lotion bisa dipilih sesuai dengan jenis kulit anda. Home Brand: Hada Labo Review: Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk Review: Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk Aldila Kun Condroweni September 09, 2012. Not travel friendly, but they provide a travel kit in smaller version. Buat kamu yang kulitnya kering, sabun ini nggak bikin kulit kering. So after using 6 months, still counting. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk ialah produk pelembap yang mempunyai 3 tipe hyaluronic acid. I decided to try this product karena memang lagi cari skincare dari brand global terutama Asia dan dengan affordable price tapi punya formula kandungan ya Rp 47.900. Hello, beauties! Ultimate Moisturizing Face Wash. Menurut saya sabun ini memenuhi kriteria sabun wajah yang baik. How To Use: Tuang susu pembersih secukupnya di telapak tangan, lalu usapkan secara merata di seluruh wajah. Kab. Urutan pemakaian Hada Labo Gokujyun ini adalah menggunakan lotion terlebih dahulu kemudian dilanjutkan dengan milk. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion contains 11 ingredients. Hadalabo Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Lotion 100ML 100 ML . Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk adalah moisturizer dengan Super Hyaluronic Acid Hydrating Milk Kegunaan : Pelembab, mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid. Deskripsi Produk. Melembabkan dan meningkatkan kadar air pada kulit sehingga membuat kulit terasa lebih halus, lembut dan tetap elastis. Review Pengguna. Squeeze a dime size amount into your hands and gently massage onto your face and neck until thoroughly absorbed. Awal, improved hyaluronic acid( AcHA) yg berperan buat melembapkan kulit sampai 2 kali lebih lembap dari umumnya. This milk is like the version of thicker milk, but still runny. Moisturizing Milk ini juga mengandung Hyaluronic Acid juga makanya sekalian aku cobain. Pre-moisturizing, satu langkah sebelum pelembap. second, contains vitamin C to prevent dull skin and that protect the skin from sun damage such as dark spots Cara Pakai : Digunakan setelah moisturizing lotion. Hada Labo Gokujyun Milk; 1. It's free of comedogenic components, allergens, gluten, sulfates, fungal acne feeding components, silicones, polyethylene glycol (PEG) and synthetic fragrances. This milk provides deep, nourishing hydration and skin-smoothing conditioners for face and neck. Mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid untuk membantu meningkatkan kelembapan pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembapan kulit. I'd say no, thank you. Rinse thoroughly. Iya sih mereka ngejual wardah, tapi Cuma lightening seriesnya aja. So what's your current moisturizer? Almost every Indonesian beauty bloggers immediately got crazy over it. Instructions : After removing your makeup, moisten face and hands with lukewarm water. Rp 51.000. Kedua, hyaluronic acid 1 gr yang dipercaya sanggup menahan sampai 6 liter air. And pay attention to the ingredients that might not fit well with your skin condition. So that the milk easily flow out, but since the surface is flat, somehow the water spilled everywhere around the lid when I pour it on my palm. Kat sini memang barang Hada Labo sometimes lagi murah kalau sale. Wait until the product is fully absorbed, then continue with your daily beauty routine. Just like how I review the Hada Labo Goku-jyun Ultimate Moisturizing Lotion here, next product I should introduce is the Ultimate Moisturizing Milk, which is the ideal next step after using the Lotion / Light Lotion.At the video in my previous Hada Labo Goku-jyun Moisturizing Lotion, the beauty consultant taught us that the Lotion help the next product to absorb perfectly into the skin. No spf at all so don't forget to add your sunblock for daily activities. The milk feels closer to a serum than a cream. hada labo gokujyun ultimate moisturizing face mist cleansing oil light lotion alpha milk essence tamagohada facial wash mild peeling shirojyun cream review hadalabo perfect 3d gel cc whitening royal ivory anti aging elegant beige starter pack . HADA LABO Super Hyaluronic Acid Moisturizing Milk: rated 4 out of 5 on MakeupAlley. I bought this from Shopee, Mymentholatum official store. Jadi, kemarin tuh Facial wash Wardah aku habis sehabis habisnya. Review: Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk by noniq - Thursday, August 22, 2013 This product hit Indonesia on last September 2012 and you know what? The consistency is quite watery but hydrating. So sorry if I'm too frankly speaking for this products, I just don't want to create scenes that only happened in my imaginations. Rp 44.900. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid yang fungsinya adalah untuk meningkatkan kelembaban kulit.Toner ini tidak berbau dan tidak berwarna.Menurut website official dari Hada Labo, toner ini bisa digunakan sebagai mosturizer juga loh! Reviews have been everywhere up until today and I treated myself to read each of them. That's why I desperately need a good moisturizer, actually I prefer for those that also have whitening agent, but again, my kind of sensitive skin doesn't allow me to choose whatever things I want. *you know what could happened* (cry the river). Because there is another version of night cream, I only use this milk as day cream, like how I put on my usual moisturizer. Consult with the specialist or dermatologist if there are symptom of irritation on your skin.